Fapte interesante despre sex despre care nu ai știut

O stare de spirit proasta? Sumbru vremea? Probleme la locul de muncă? “Frecvent sexul este asociat cu o creștere de optimism, de energie, îmbunătățirea de concentrare și creativitate, astfel încât, chiar dacă toată ziua labužnicky neváleli în pat, cu toate acestea, vă puteți simți în mod pozitiv de a personaliza și de a fi mai fericit relație. Și această motivație se poate manifesta în” lista auzi Helen Fisher.De 6 ori pe săptămână: proaspăt mintea

Arunca tot ce ai pe tine!

Arunca tot ce ai pe tineCând aveți de sex, zvyšujete fluxul de sânge la creier, uvolňujete hormoni, care afectează abilitățile tale mentale. Acest lucru vă va oferi mai mult de fumat, și, în plus, acest lucru poate crea noi celule ale creierului! Da, este de părere michigan gynekoložky Barb DePree. Ei bine, lasa! http://stotalbite.info/

7x / săptămână: atenuarea depresiei

“Zilnic sexul poate reduce anxietatea. Poate, datorită endorfinům, care produce”, spune terapeutul Jonathan P. Cole cu Westlake Village, Ca, care, printre altele, a fost cercetat de longevitate. Ei bine, acesta fiind unul dintre sfaturi despre cum să ia mâna de sus peste nu este prea mulțumit de viața ta…

Așa că a fost de ajuns ți-șapte beneficii de sex regulat, sau nu aveți încă un sfat, ca amorul are un efect pozitiv asupra sănătății?

Zece motive bune pentru a exercita în mod regulat sex, există čtenářkám și cititorilor revista germana Quelle. Dragoste, pentru că este profitabil de semne la starea de corpul nostru.Sexul este sănătos. Cine este activ sexual, cu atât mai puțin stůně. De exemplu, riscul de boli mortale sistemului cardiovascular, reduce sexuale regulate de viață de până la 50 la sută.

Sexul aduce fericirea. Vyplavují cu el exact hormoni, dă un sentiment de fericire. Acest efect apoi durează până la 24 de ore. Sex zkrásňuje. Asta-i pasă puternic de “val” de estrogen. Sexul imbunatateste capacitate de regenerare capacitatea celulelor corpului uman, face pielea tare, elastic, fără “faldů”. Și mai mult, care în mod constant sărută, antrenează mușchii feței! Sex slims.

Rating de fonduri, care ajuta o persoană pentru a reduce greutatea

Rating de fonduri, care ajuta o persoană pentru a reduce greutateaeste în valoare de o mulțime de sex extrem. Pentru o jumătate de oră puteți arde până la 350 de calorii, și în același timp foarte captivant formă. Aceasta, desigur, cu condiția că “desfășurarea completă a” ambii parteneri. De altfel, deja în timpul pasionat polibcích cu participarea limbi consumă 20 de calorii!

Sexul intareste. În erotica de activitate, deși ele nu pot înlocui bodybuilding, dar pot completa frumos. O jumătate de oră de joc de dragoste este egal cu patnáctiminutovému exerciții în fitnesscentru. La barbati sexul este, de asemenea, activează eroziunea de testosteron, ceea ce duce la creșterea masei musculare.

Sex întinerește. Femeile care trăiesc activă în viața sexuală, arata vizual pe cinci și zece ani mai tânăr decât calea lor, care în mod regulat nu-i place. Bărbații devin tineri ca să spunem așa “pe plan intern”. Sex regulat, vă scutește de probleme legate de předstojné glandei.

Sex zbystřuje gândul. În orice caz, un efect benefic asupra creativității. Când souloži anume sunt produse în organism de hormoni, și, în plus, stimulează și activitatea materiei cenușii din cortexul cerebral. Și care în loc de masa de prânz dopřeje půlhodinku de sex, atunci, aceasta va funcționa cel mai bine.

Sex distruge stresul. Hormonii care cauzeaza un sentiment de fericire “přebíjejí” hormonilor responsabili de stres – de exemplu, adrenalina. După orgasm imediat odeznívají stare de tensiune fizic, de la gât rigid, atâta timp cât în caz de surmenaj musculare.

Sex activeaza. Din medicina tradițională chineză este cunoscut faptul că iubirea de sine, ridică energia vitală. Pe termen lung, activează și întărește fiecare organ din corpul uman. Prin urmare, expertii recomanda lungă de dragoste preludiu, intense sărutări și îmbrățișări pasionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *