Mai faci sex, cu atât ești mai sănătos!

FRECVENȚA DE SEX AFECTEAZĂ SĂNĂTATEA! Cât de des te iubesc? Acest lucru este foarte important pentru sănătatea ta! Că o dată pe săptămână? Acest lucru vă menține dvs. un somn bun! Iei mai mult? Acest efect benefic a face dragoste se poate manifesta în diferite moduri! Ar trebui să omládnutím!Că sexul influențează sănătatea mentală și fizică, confirmă zeci de cercetare și testare. Dar știi că frecvența de întâlniri amoroase, prin urmare, este cât de multe ori pentru dragoste acest lucru se întâmplă în termen de o săptămână, este pozitiv se reflectă într-o anumită domeniul sănătății?

Deci, cât de des aveți de sex?

Descoperă lor sanitaro-sexy cameră!Deci, cât de des aveți de sex

1x pe săptămână: un somn bun și pierderea de masă corporală

Pentru un singur lucru mic, altul cu o astfel de frecvență de multumit. Sexul regulat la această frecvență, adică două lucruri mari. “Sexul va solicita creierul, pentru a elibera oxitocina, care poate îmbunătăți somnul”, spune Helen Fisher, biologic antropolog la Universitatea Rutgers din New Jersey.

Candidat la eliminarea chiar nu atac pe excesul de greutate. Odihna și somnul de după sex, regleaza foamea, legate de hormoni ghrelin si leptina, care afectează echilibrul energetic. Umlčíte chiorăit (ghrelin) și menține un sentiment de nasycenosti (leptina). Desigur, mai bine să rămânem la regulile pe termen lung tipare și de a iubi cu adevărat în fiecare săptămână.

De 2 ori pe săptămână: satisfacția personală

De 2 ori pe săptămână: satisfacția personalăDe la oameni care iubesc de două ori sau de trei ori pe săptămână, s-a demonstrat că creșterea de imunoglobulină, prin urmare, proteine vizor de bolnav, și este cu 30 la sută, susțin oamenii de știință de la Wilkes University din pennsylvania cuplu. Oamenii de stiinta au raportat că acest număr de întâlniri amoroase, se adaugă o stare de spirit bună și de odihnă, și poate juca un rol important în menținerea proaspătă fizică și mentală poștală.

De 3 ori pe săptămână: o inima sanatoasa

Un atac de cord in timpul actului sexual a fost mult timp nepotkává numai persoanele în vârstă și bărbați. Moartea subită din cauza insuficienței cardiace amenință cu calm și třicátníkům și třicátnicím! În cele din urmă, trebuie, potrivit profesorului Ivan Málka de la Institutul clinic și de medicină experimentală fiecare al zecelea pacient în Țară tânără! Ce să fac? Câștig! Potrivit unui studiu de la Universitatea Bristol din marea Britanie, oamenii care de trei ori pe săptămână, reduc riscul de atac de cord la jumătate!

De 4 ori pe săptămână: junior piele

Cum arată elixirul tinereții? Nu căutați nici o put soluție într-un pahar, și, din nou, un pariu pe dragostea! Oamenii de stiinta de la Royal Edinburgh Hospital din Scoția, s-a dovedit că actul sexual de mai multe ori pe săptămână, are un efect benefic asupra producția de hormon de creștere uman, care dopomáhá pentru netedă și proaspăt al pielii. Sedintele de dragoste, spune-ți în față ubere de la patru la șapte ani! De 5 ori pe săptămână: optimismul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *